Lennart Moree

Lennart Morée (1988) is een geboren Rotterdammer. Hij krijgt zijn eerste muzieklessen op zesjarige leeftijd. André Keijzer is degene die hem de eerste pianobeginselen leert. Daarna volgt hij onder andere improvisatielessen bij Jan Bonefaas. Later studeert hij aan het conservatorium bij Mila Baslawskaja en Bernard Winsemius. Tevens volgt hij dan masterclasses bij Willem Tanke en Jean Bernard Pommier.

Lennart studeert in 2012 cum laude af voor zijn masteropleiding piano aan het Rotterdams conservatorium bij Stéphane De May. Daarbij legt hij een bijzondere belangstelling aan de dag voor improviseren en componeren. Zo studeert hij af met een onderzoek naar de stijl van de Franse componist Claude Debussy (1862-1918), met als resultaat een aantal composities in de stijl van Debussy. In de zomer van 2013 is zijn debuutalbum uitgekomen, met composities en transcripties in verschillende stijlen: van Bach tot Debussy.

Lennart treedt regelmatig op als begeleider, maar ook als solist. Hij trad onder andere op bij concerten in De Doelen in Rotterdam.

Datum Gegevens Concert V.a. prijs  
19-12-2013 Sfeervolle kerstmuziek in unieke ambiance Walk-in Concert Gouda € 29,50