Het Groot Nederlands Jongerenkoor

Het Groot Nederlands Jongerenkoor is oorspronkelijk opgericht als projectkoor om in Canada een aantal concerten te geven om zodoende geld in te zamelen voor een aantal goede doelen die met (wees)kinderen te maken hadden. De aanloop en het enthousiasme van de jongeren was echter zo groot, dat het koor met ruim 200 leden inmiddels een permanent karakter heeft gekregen.

Dat het Groot Nederlands Jongerenkoor ook kan rekenen op de steun van het publiek, blijkt wel uit het feit dat het koor bijna altijd voor uitverkochte zalen zingt.

Het koor zingt geestelijke en klassieke muziek. De zeer muzikale dirigent Harm Hoeve leert met veel bezieling de koorleden de muziek te beleven en weet die beleving van woorden en muziek ook over te brengen op het publiek.

Tijdens de Colourfull Concert tour zal het Jongerenkoor twee keer meezingen. Op 23 maart in Delft en op 30 maart in Amersfoort. U kunt rekenen op gevarieerde muziek onder begeleiding van het ‘Con Allure’ kamerorkest met o.a.: “Via Dolorosa”, Jesus remember me, Rejoice in the Lord Alway maar u krijgt ook een voorproefje van het prachtige oratorium over de schepping, dat het koor later in het jaar zal gaan opvoeren.

Kortom, zorg dat u erbij bent!

 

Datum Gegevens Concert V.a. prijs  
23-03-2012 Delft, Nieuwe kerk Colourful music met o.a Orpheus, Musica Sacra, GNJK, Cantiamo € 30,00
30-03-2012 Amersfoort, st Joris Colourful music met o.a Orpheus, Musica Sacra, GNJK, Cantiamo € 30,00
18-05-2012 Delft, Nieuwe Kerk Cantiamo Ladies en het Groot Nederlands Jongerenkoor samen met het Con Allure kamerorkest € 20,00
Fotoalbum